Journalsamtalen

Journalsamtalen sikrer dig en god start på din insemination. Vores dygtige personale svarer på alle dine spørgsmål.

 

Inden du kan få foretaget insemination på Diers Klinik, skal du have været til en journalsamtale hos os.

Journalsamtalen foregår i rolige og trygge rammer, og vi tager udgangspunkt i dig og de ønsker, du har til dit forløb. Vi taler om, hvordan det hele kommer til at foregå, og du har mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, du har.
Det kan eventuelt være en god idé, at du inden samtalen laver en liste med alle dine spørgsmål. Det er vigtigt, at du efter journalsamtalen har en klar forestilling om, hvad der kommer til at ske, og at du føler dig forberedt på din fertilitetsbehandling.

Du får en grundig instruktion i, hvad du skal gøre, for at vi kan bestemme tidspunktet for din ægløsning. Desuden skal vi have klarlagt dine chancer for at opnå graviditet.

Til samtalen skal vi også finde ud af, hvilke ønsker du har til sæddonoren, f.eks.: Er det det rigtige for dig at vælge en No ID-release eller en ID-release donor, ønsker du ekstra oplysninger om donor og eventuelt at se et babyfoto, og har du nogen specielle ønsker, som vi skal prøve at imødekomme? Eller har du en ven eller bekendt, som du ønsker skal være donor/far til dit barn.

Du kan bestille en tid til journalsamtale ved at maile eller ringe til os, og vi anbefaler, at vi afholder journalsamtalen senest en måned inden første insemination, men det kan også lade sig gøre med kortere varsel. Bor du langt væk, kan vi tage journalsamtalen over telefonen eller Skype.

Vi opfordrer til, at du/I har læst vores informationsmateriale grundigt, inden I kommer til samtalen.

Journalsamtale.jpg