Personale

 

Liza Diers, Jordemoder
Jeg hedder Liza Diers og har startet Diers Klinik. Min motivation for at åbne fertilitetsklinikken er, at jeg ønsker at hjælpe enhver kvinde eller ethvert par - single, lesbisk eller heteroseksuel med at blive gravid.


Kristina, Daglig leder
Jeg hedder Kristina. Efter endt sygeplerskestudie har jeg læst en kandidat i sygeplejevidenskab, hvor jeg har specialiseret mig i donorbørn. Jeg afholder journalsamtaler, laver akupunktur, scanner for ægløsning og udfører inseminationer.Janni, Jordemoder
Jeg hedder Janni. Udover at være her på klinikken er jeg timevikar på Skejby Fødeafdeling. Jeg afholder journalsamtaler, laver akupunktur, scanner for ægløsning og udfører inseminationer.


Ida, Sygeplejerske
Jeg hedder Ida. Før jeg startede på klinikken har jeg arbejdet på barselsgangen og børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Jeg afholder journalsamtaler, laver akupunktur, scanner for ægløsning og udfører inseminationer.Ida Marie, Jordemoder
Jeg hedder Ida Marie og er jordemoder. Jeg afholder journalsamtaler på dansk, engelsk og tysk, samt udfører akupunktur, ultralydsscanninger og inseminationer.
Cecilie, Bioanalytiker
Mit navn er Cecilie og er uddannet bioanalytiker. Jeg scanner for ægløsning og udfører inseminationsbehandlinger. Udover mit arbejde i Diers Klinik studerer jeg på Aarhus Universitets Sundhedsfaglige kandidatuddannelse.